HYVIÄ UUTISIA (osa 3)

 

– Rohkaisua rukoustehtävään ja rukoustaisteluun lasten puolesta heidän hyväkseen

 

 

 

 

Lupaus

Minkä muun suurenkaan kansan jumalat ovat yhtä lähellä omaa kansaansa kuin Herra, meidän Jumalamme? Hän on meitä lähellä aina, kun me häntä rukoilemme. (5. Moos. 4:7)

 

Hyviä uutisia rukoilevalle vanhemmalle (osa 3)

 

Hyvät uutiset jatkuvat!

Hyvä uutinen no 4

Voit aloittaa rukouksen juuri nyt – riippumatta siitä, onko lapsi vielä syntynyt, kolmeviikkoinen vai kolmekymmentävuotias. Koskaan ei ole liian aikaista eikä liian myöhäistä vaikuttaa lapsen tulevaisuuteen.

 

Hyvä uutinen no 5

Sinun ei tarvitse olla täydellinen vanhempi. Sellaista ei ole edes olemassa. Saat elää Jeesuksen anteeksiannon ja armon suojassa.

 

Hyvä uutinen no 6

Onnistumisesi kasvattajana ei riipu omasta viisaudestasi, vaan kuten Omartian kirjoittaa, ”siitä, että käännymme aina asiantuntijavanhemman – Isä Jumalan – puoleen saadaksemme apua.” Eli kun olemme neuvottomia tai levottomia, pyydetään Jumalalta neuvoa ja apua. Voimme aloittaa rukouksen kysymällä, miten voisimme tulla rukoileviksi vanhemmiksi, lapsista ja nuorista välittäviksi aikuisiksi. Meillä on mahdollisuus kasvaa niin vanhemmuudessa kuin esirukouksessa!

 

Rukoilemme

Kiitos, Jumala, että Sinä olet meidän Isämme ja että saamme kääntyä puoleesi aina, kun olemme neuvottamia omissa tai lastemme asioissa! Kiitos rukouksen lahjasta! Opeta Sinä meitä rukoilemaan niiden lasten ja asioiden puolesta, mitkä lasket sydämellemme. Suo meidän kaikkien elää armosi ja anteeksiannon suojassa. Aamen.

 

* Muistathan: Olemme kaikki vanhempia aikuisina – eli ikämme ja kokemuksemme puolesta vanhempia kuin lapset – vaikka emme olisikaan biologisia vanhempia, kasvattivanhempia, sijaisvanhempia tai isovanhempia.