PÖYTÄKUVAKIRJA – JOULUKALENTERIT

Joulun odotusta

Mitä jos odottaisit joulua adventtienkeleiden seurassa? Tarjolla on neljä jouluista kertomusta: Joulupuu ja adventtienkelit kuvaa, miten ihmisten jouluvalmisteluja maan päälle auttamaan lähetetyt adventtienkelit valitsivat joulukuusen joulupuuksi. Rukouskirje ja adventtienkelit kertoo, kuinka adventtienkelit auttoivat Taivaan Isää rukousvastausten lähettämisessä, jotta mahdollisimman monet voisivat odottaa iloiten joulua. Eetu, isoisä ja adventtienkelit vie lukijan puolestaan mukaan lapsenlapsen ja isovanhemman mielenkiintoiseen vuoropuheluun, kun taas Joulua etsimässä – adventtienkelit Tokiossa avaa lähetystyön näkymiä suomalaisten lähetystyöntekijöiden vastuulla olevalla Suomi-kirkolla.

Uudenlainen, ekologinen joulukalenteri

Kahdenkymmenenviiden kuvan kertomus taipuu kätevästi myös joulukalenteriksi. Kyseessä ei ole kertakäyttöinen eikä tiettyyn vuoteen sidottu, vaan vuodesta toiseen pöydälle nostettava, tukevasta kartongista valmistettu ja kierresidottu pöytäkuvakirja (21 x 15 cm). Mattapintainen suojamuovi lisää oivasti sen käyttöikää.

Joulusanoma sukupolvelta toiselle

Kuvakirjoissa seikkailevat Usko, Toivo, Rakkaus ja Ilo ovat rakkaudellisia, ratkaisukeskeisiä ja raamatullisia adventtienkeleitä. Kauniit kuvat ja viehättävät enkelihahmot saavat niin aikuisen kuin lapsenkin mielikuvituksen liikkeelle ajattoman Sanoman äärellä. Pöytäkuvakirja onkin mainio seuralainen joulun odottajalle ja oiva apu vanhemmille, isovanhemmille, kummeille, opettajille ja muille aikuisille kertoa lapsille joulun merkityksestä.

Lahjavinkki

Anna itsellesi ja lapselle joulunodotuslahja! Kuvakertomus on kaunis lahjatavara niin yksityisille kuin yrityksille ja seurakunnille. Ostamalla jouluisen pöytäkuvakirjan tuet ilosanoman leviämistä niin Suomessa kuin Japanissakin Aurinko nousee –palveluiden kautta. Hinta 10 € (sis. alv:n) + mahdolliset pakkaus- ja lähetyskulut.

Aurinko_Nousee_logo

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Tiedustelut / Tilaukset

info@aurinkonousee.fi

050 3062590

Auditive Edu Oy

www.aurinkonousee.fi

 

Tallenna

Tallenna