ISÄ MEIDÄN -rukous

Lahjaidea ja tuliainen

Isä meidän –rukous on hieno lahjaidea rippilapselle ja merkkipäiväsankarille, tervehdys ystävälle ja tuliainen vierailulle. Kaunis, tukevasta kartongista valmistettu ja kierresidottu kuvakirja on arvokas lahjatavara niin yksityisille, yrityksille kuin seurakunnille. Koko 21 x 15 cm. Mattapintainen suojamuovi lisää oivasti käyttöikää.

Pöytäkuvakirja

Isä meidän -rukous on nyt saatavana kätevänä pöytäkuvakirjana. Kaksikymmentä kuvasivua lyhyine selityksineen avaa rukousta kohta kohdalta tuoden tuoreen näkökulman sen sisältöön. Mitä kaikkea Jeesuksen opettikaan meitä rukoilemaan?

 

Kaikenikäisten rukous

Isä meidän –rukous on kristittyjen yhteinen rukous. Kauniiden kuvasivujen ääressä voi yksin tai yhdessä hiljentyä rukoukseen ja oppia siitä lisää mm. Martti Lutherin Vähän katekismuksen selitysten kautta. Kuvakertomus on oivallinen tapa jakaa Jeesuksen opettamaa rukousta eteenpäin ja siirtää rukousperinnettä uusille sukupolville.

Suomeksi ja japaniksi

Isä meidän –rukousta on saatavissa sekä suomen- että japaninkielisenä. Ostamalla Isä meidän -rukouskirjan tuet ilosanoman leviämistä niin Suomessa kuin Japanissakin Aurinko nousee –palveluiden kautta. Juhlavuoden erikoishinta 10 € (sis. alv:n) + mahdolliset pakkaus- ja lähetyskulut.


                                                                            Tiedustelut/tilaukset

info@aurinkonousee.fi

050 3062590

Aurinko nousee –palvelut

Auditive Edu Oy

Helsinki, Suomi

www.aurinkonousee.fi