HYVIÄ UUTISIA (osa 2)

 

– Rohkaisua rukoustehtävään ja rukoustaisteluun lasten puolesta heidän hyväkseen

 

 

 

 

Lupaus

Minkä muun suurenkaan kansan jumalat ovat yhtä lähellä omaa kansaansa kuin Herra, meidän Jumalamme? Hän on meitä lähellä aina, kun me häntä rukoilemme. (5. Moos. 4:7)

 

Hyviä uutisia rukoilevalle vanhemmalle* (osa 2)

Tässä lisää hyviä uutisia rohkaisuksi rukoukseen!

 

Hyvä uutinen no 2

Sinä pystyt vaikuttamaan positiivisesti lapsesi elämään ja tulevaisuuteen oli tilanne mikä tahansa. Rukouksessa on suurempi voima kuin osaat kuvitellakaan. Älä aliarvioi, vaan käytä sitä mahdollisuutta!

 

Hyvä uutinen no 3

Sinun ei tarvitse olla kaikkivoipa. Vaikka lapsi tai nuori ei kuuntelisi sinua tai vaikka hän näyttäisi olevan kaiken inhimillisen avun ulottumattomissa, Herran käsi ei ole liian lyhyt auttamaan. Raamattuhan toteaa:

Ei Herran käsi ole lyhyt pelastamaan eikä hänen korvansa kuuro kuulemaan. (Jes. 59:1)

Voiko kukaan kätkeytyä sellaiseen piilopaikkaan, etten minä häntä näkisi? sanoo Herra. Enkö minä ole läsnä kaikkialla niin taivaassa kuin maassa? sanoo Herra. (Jer. 23:24)

Jumala on kaikkivaltias ja Hänen käsivartensa ovat voimakkaat kantamaan niin meitä kuin lapsiamme.

 

Rukoilemme

Rakas Jumala, me aikuiset olemme monessa asiassa voimattomia vaikuttamaan lasten elämään, mutta Sinä olet suuri ja kaikkivaltias! Siksi tulemme luoksesi ja pyydämme: Johdata Sinä lasten elämää!  Varjele ja auta heitä siellä, missä he kulloinkin liikkuvat ja ovat. Aamen.

 

* Muistathan: Olemme kaikki vanhempia aikuisina – eli ikämme ja kokemuksemme puolesta vanhempia kuin lapset – vaikka emme olisikaan biologisia vanhempia, kasvattivanhempia, sijaisvanhempia tai isovanhempia.