RUKOUS AIKUISEN JA LAPSEN VOIMAVARANA

 

 – Rohkaisua rukoustehtävään ja rukoustaisteluun lasten puolesta heidän hyväkseen

 

 

 

Lupaus

Minkä muun suurenkaan kansan jumalat ovat yhtä lähellä omaa kansaansa kuin Herra, meidän Jumalamme? Hän on meitä lähellä aina, kun me häntä rukoilemme. (5. Moos. 4:7)

 

Rukoushaaste (osa 2)

Esirukous on kristitylle tuttu ja luonnollinen asia. Tartuin kuitenkin aiheeseen kahdesta syytä: Ensiksikin, haluan rohkaista meitä ottamaan rukoustehtävän entistä vakavammin. Olen nimittäin vakuuttunut, että rukouksen saralla on vielä mahdollisuuksia käyttämättä.

Toiseksi, kristittynä aikuisena, äitinä, opettajana, kummina ja lähetystyöntekijänä haastan sinut esirukoukseen lasten elämän puolesta. Tämän rukoushaasteen esitän kaikille aikuisille, siis myös sinulle riippumatta siitä, onko sinulla omia lapsia vai ei, tai minkä ikäisiä sydämellesi annetut lapset ovat. Kaikki lapset – niin kotona pyörivät tenavat, omien siipiensä kantokykyä epävarmoina koettelevat nuoret kuin myös jo kotoa omaan elämäänsä lennähtäneet aikuiset – tarvitsevat esirukoustamme!

 

Toivokaa ja iloitkaa, ahdingossa olkaa kestäviä, rukoilkaa hellittämättä. (Room. 12:12)

 

Rukoilemme

Rakas, Jumala, anna meidän ymmärtää esirukouksen tärkeys ja sen voima lastemme elämässä! Aamen.